Picto-weektaken voor de kleuters

Voor de kleuters kan je gebruik maken van de pictoweektaken. Je kan er voor kiezen om voor ieder kind persoonlijk een weektaak uit te printen maar je kan er ook voor kiezen om een klassenoverzicht op te hangen in de klas.

Klik op knop 'instellingen' en 'persoonlijke voorkeuren'

Zet de functie 'kleuterweektaken' aan

Klik op 'pictogrammen'

Hier staan veel plaatjes van Frokkie en Lola. Deze plaatjes mogen allemaal gebruikt worden. Je kan zelf de naam wijzigen. Ook is het mogelijk om eigen picto's toe te voegen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een foto van een te maken werkje er in te zetten.

Optie 'pictoweektaak' staat nu bij het weekplan

Je kan nu gewoon de weekplanning voor de leerkracht maken. Los daarvan kan je ook een weektaak voor de kinderen maken. Dat kan je doen door te klikken op 'pictoplan'.

Twee opties voor de kleuterweektaken

Je kan kiezen uit twee verschillende weektaken voor de kleuters. Bij de bovenste optie kan je keuzewerk en taakwerk toevoegen. Bij de tweede optie kan je ook per dag inplannen zodat de kinderen precies weten wat er op welke dag van ze verwacht wordt. Bij de tweede optie kan je los van het inplannen van de dagen, ook nog keuzewerk en taakwerk toevoegen.